Meidän pihan muodonmuutos //
TARVIKKEET
1. Piha tai muu paikka

Muodonmuutos on antoisinta ja helpointa toteuttaa paikassa, jossa saa touhuta suhteellisen vapaasti ja jossa on tarpeeksi tilaa.

2. Kamerapuhelimia tai kameroita

Valo- ja videokuvaus sekä dokumentointi hoituvat näppärästi kameroilla. Kaikki osallistujat eivät tarvitse omaa, vaan niitä voi jakaa ryhmän kesken. Videon tuottamiseen ja levittämiseen sopivat esim. Video Editor -ohjelma ja oma YouTube-kanava.

3. Isokylän malli: autorata ja autoja

Autorata rakentuu helposti eripituisista laudanpätkistä, jotka tuetaan haloilla. Rataan voi liittää myös maasto-osuuksia. Mukaan tarvitaan myös joukko sopivakokoisia kulkupelejä. Samuel muistuttaa, että ratojen kestävyys on syytä tarkistaa etukäteen.

4. Isokylän malli: Jurassic Park – pikkuautoja ja dinosauruksia

Jurassic Parkissa seikkailevat turistien pikkuautot, helikopterit sekä muoviset dinosaurukset. Puiston voi koristella erilaisilla pienoisleluilla ja luonnonmateriaaleilla.

5. Isokylän malli: aarrearkku ja aarteita

Aarrearkkuna toimii vaikkapa koulun kassalipas, sisällöksi sopivat mitkä tahansa pienet ”aarteet”.

6. Isokylän malli: kioskipöytä, myyntituotteita, tarjoiluastioita, puunlehtiä

Terveyskioskin tarjoomuksiin sopivat vaikkapa pihlajanmarjat, kurkku, nauriit tai porkkanat, juomaksi käy mehu. Tarjoiluastiat kulkeutuvat kotoa, ja leikkikassakone löytynee helposti lainaan. Valuutaksi kelpaavat puunlehdet tai pienet kivet. Terveyskioskin menun voi kiinnittää pöytään teipillä.

Valitse osio